cartell_nouvinguts_Cursos01Cal destacar la nova iniciativa del Punt d’Informació per a persones nouvingudes del Consorci Badalona Sud ens comunica que el proper dilluns 30 de gener 2012 s’iniciaran els següents cursos gratuïts:
•        Alfabetització
•        Castellà Inicial 1/ Inicial 2
•        Català bàsic

Els cursos estaran dividits en 2 trimestres, el primer del 30 de gener al 13 d’abril i el segon del 16 d’abril al 8 de juny 2012.
Per establir els grups s’ha de fer una prova de nivell el dia 24 de gener 2012 de 11h a 12h al Consorci Badalona Sud (Mercat de Sant Roc).

Inscripcions: S’ha de trucar o apuntar-se abans directament al Punt d’informació.

ESP
El Punt de Información para personas recién llegadas del Consorcio Badalona Sur nos comunica que el próximo lunes 30 de enero 2012 se iniciarán los siguientes cursos gratuitos:
• Alfabetización    • Castellano Inicial 1/ Inicial 2     • Catalán básico

Los cursos estarán divididos en 2 trimestres, el primero del 30 de enero al 13 de abril y el segundo del 16 de abril al 8 de junio 2012.
Para establecer los grupos se necesita hacer una prueba de nivel el día 24 de enero 2012 de 11h a 12h al Consorcio Badalona Sur (Mercado de Santo Roc).

Inscripciones: Se tiene que trucar o apuntarse antes directamente en el punto de información.
Dirección: Punt d’informació i assessorament per a persones nouvingudes “De tot arreu”
Plaça San Roc, 40, local 3 – 08918 Badalona Tel 93 460 4104 – Fax 93 398 62 76.  nouvinguts@badalonasud.cat

 • Share/Bookmark
Etiquetas: , , , , , ,

Comentaris Cap Comentari »

Models cartes candidatura de treball per email – Modelos  cartas candidatura de trabajo por correo electrónico

Anar al capítol: cartes en Català

1) Emails: Cartas  respuestas a un anuncio

(especifica la Ref. Referencia de la oferta)

Modelo 1.1

Estimados Señores:

En respuesta a su anuncio publicado en …………………………….. ,  en el que pedís…………………………….., les envío adjunto mi curriculum vitae.

Tal como podéis observar en mi experiencia profesional, tengo la formación y las competencias necesarias para desarrollar este trabajo.

Espero que mi candidatura sea de vuestro interés y quedo a vuestra disposición para ampliar cualquiera información que consideréis en una entrevista personal.

Atentamente,

Nombre Apellido

Teléfono.

Modelo 1.2

Señor:

Su anuncio publicado en …………………………….. me ha llamado la atención y y el proyecto de col·laborar en su empresa  como…….(indica el puesto de trabajo)………  me motiva especialmente,  le envío adjunto mi curriculum vitae.

Mi formación y mis experiencias me han permitido conseguir los conocimientos y las competencias necesarias para este puesto.

Quedo a su disposición para darle más informaciones en una entrevista personal.

Atentamente,

Nombre Apellidos

Teléfono.

2) Emails: Cartas  de autocandidatura sin anuncio

Modelo 2.1

Señores,
Me dirijo a ustedes ofreciéndome como ………………………….. en su empresa. Por este motivo, les adjunto mi currículum donde podrán observar mi experiencia laboral en dicho sector donde he realizado tareas como ………………………………………………………………….. .

Agradeciendo su atención, quedo a la espera para poder mantener una entrevista y ampliar la información que consideren necesaria.

Atentamente.

Nombre Apellido

Teléfono.

Modelo 2.2

Señores,

Estoy muy interesado en trabajar en su empresa especializada en ………………….  . Tengo experiencia en el sector, como lo podéis comprobar en mi currículum adjunto.

Quedo a su disposición para darles más informaciones.

Atentamente.

Nombre Apellido

Teléfono.

Modelo 2.3

Señores,

Estoy muy motivado por el proyecto de trabajar en un grupo de …………………………….. . Además tengo experiencia en este sector. Quedo a su disposición para cualquiera información complementaria.

A la espera de una próxima comunicación, les saluda atentamente.

Nombre Apellido

Teléfono.

Modelo 2.4

Señor,

He sabido que se necesita cubrir una plaza vacante de ……………………………………………..  en su empresa y pienso que estoy capacitado para hacer este trabajo.

Como podrá comprobar en el curriculum adjunto, desde el año……………….. he ejercido de

profesional en el ámbito de …………………………………………..en la empresa………………………… .

Por este motivo quiera tener la oportunidad de mantener una entrevista personal con Usted para

hablar de todos aquellos aspectos que considere importantes.

Cordialmente.

Nombre Apellido.

Teléfono.

CAT 1) Emails: Cartes respostes a un anunci (Si cal indica Ref. o referència de l’oferta)

Model 1.1
Estimats Senyors:

En resposta al seu anunci publicat en …………………………….. , en el que demaneu…………………………….., us envio adjunt el meu curriculum vitae.

Tal com podeu observar en la meva experiència professional, tinc la formació i les competències necessàries per desenvolupar aquest treball|feina.

Espero que la meva candidatura sigui del vostre interès i quedo a la vostra disposició per ampliar-ne qualsevol informació que considereu en una entrevista personal.

Atentament,

Nom Cognom

Telèfon.

Model 1.2

Senyor:

El seu anunci publicat en …………………………….. m’ha cridat l’atenció,  i el projecte de col·laborar en la seva empresa com ……(lloc de treball)……..  em motiva especialment, li envio adjunt el meu curriculum vitae.

La meva formació i les meves experiències m’han permès aconseguir els coneixements i les competències necessàries per a aquest treball.

Quedo a la seva disposició per donar-li més informacions en una entrevista personal.

Cordialment,

Nom Cognoms

Telèfon.

2) Emails:  Cartes d’autocandidatura sense anunci

Model 2.1

Senyor:

Em poso en contacte amb vostè oferint els meus serveis com a ………………………… en la seva empresa. Per aquest motiu, els adjunto el meu currículum on podran observar la meva experiència laboral a l’esmentat sector on he realitzat tasques com …………………………………………………………….. .

Agraint la seva atenció, espero poder mantenir una entrevista amb vostè  i donar-li la informació que consideri necessària.

Atentament.

Nom Cognom

Telèfon.

Model 2.2

Senyors,

Estic molt interessat en treballar en la seva empresa especialitzada en …………………. . Tinc experiència en el sector, com ho podeu comprovar en el meu curriculum adjunt.

Quedo a la seva disposició per donar-los més informacions.

Atentament.

Nom Cognom

Telèfon.

Model 2.3

Senyors,

Estic molt motivat pel projecte de treballar en un grup de …………………………….. . A més tinc experiència en aquest sector com podeu comprovar . Quedo a la seva disposició per a qualsevol informació complementària.

En espera d’una pròxima comunicació, els saluda atentament.

Nom Cognom

Telèfon.

Model 2.4

Senyor,

He sabut que es necessita cobrir una plaça vacant de ………………………………………… en la seva empresa i penso que estic capacitat per fer aquest treball.

Com podrà comprovar en el curriculum adjunt, des de l’any……………….. he exercit de professional en l’àmbit de ………………………………. en l’empresa………………………… .

Per aquest motiu li agrairia l’oportunitat de mantenir una entrevista personal per explicar tots aquells aspectes que consideri importants.

Cordialment.

Nom Cognom.

Telèfon.

 • Share/Bookmark
Etiquetas: , , , , , , , ,

Comentaris Cap Comentari »

Presentem el vídeo de la festa primavera i fira d’artesania i d’entitats organitzada el diumenge 2 de maig 2010 a plaça roja de Sant Roc. Pascal.

 • Share/Bookmark
Etiquetas: , , ,

Comentaris Cap Comentari »

En el marc de les festes de primavera de Sant Roc, la fira d’artesania i d’entitats que va atreure molta afluència de veïns i de gent d’altres barris  a la plaça Roja del barri de  Sant Roc, el diumenge 2 de maig 2010.

De nou cercant en la Web, ens donem compte que no es mostra l’altre cara del barri, més lluminosa i real, és a dir un lloc on persones i entitats treballen  per millorar el barri, on moltes cultures conviuen amb riquesa.

Hem de felicitar totes les entitats, associacions, artesans, grups de danses, la colla castellers de Badalona, puntaires, …,  que han participat en aquesta festa, especialment la Fundació Ateneu Sant Roc organitzadora del esdeveniment.

Una altre vegada, els mitjans de comunicació ometin de mostrar  una cara real del nostre barri, menge sensacionalista i estereotipada, menge venedora. Tenim una visió o unes visions?

Això no son somnis, fem pinyes:

Arpilleras

La Colla de Castellers Badalona

Web: Colla Castellers Badalona

Fira d’artesania i d’entitats, així com espectacles

 • Share/Bookmark
Etiquetas: , , , , , , ,

Comentaris Cap Comentari »

“Vine a jugar amb nosaltres, entrenem…”

Esports al carrer és un projecte educatiu dissenyat dins el marc de Promoció Cultural i Comunitària, inclòs dins el bloc de “servei de dinamització i desenvolupament d’activitats esportives al carrer” del Programa d’Esport al districte IV. Es tracta d’un projecte impulsat pel Consorci Badalona Sud. Aquest projecte, gestionat i coordinat per ENTORN sccl, consta d’un equip tècnic format per dos educadors i un coordinador. Hi ha dues línies d’acció segons l’esport que es realitza :

Volei ST Roc i Bàdminton St Roc .

Activitats / Horaris / Llocs:

Són activitats obertes i gratuïtes amb la possibilitat d’inscriure-s’hi durant tot el curs, dirigida a adolescents del barri d’entre 11 i 17 anys.

La pràctica dels entrenaments de volei cada dilluns a les instal•lacions esportives públiques de Joan XXIII la tarda de dijous de 18.30h a les 20h.

Els entrenaments de bàdminton s’efectuen els dijous a l’IES Eugeni d’Ors entre les 18h i les 19.30h.

Per contactar amb l’equip de Esport al Carrrer i inscrivir-se, podeu fer-ho a través del nostre mail esportsalcarrer@gmail.com o venir directament en horari d’entrenament.

 • Share/Bookmark
Etiquetas: , ,

Comentaris Cap Comentari »

Exposicions d’ Arpilleras, dones cosint històries

arpilleras150A través de la costura, quatre grups de dones del barri de Sant Roc de Badalona ens expliquen les seves vivències per mitjà de la costura llenguatge comú entre dones de diferents edats, orígens i cultures:

Els participants són: Formació Global de Dones, Laila, Grup de Dones de la Fundació Ateneu Sant Roc, Vida creixent de la Parròquia de San Roc.

Inauguració: 18/2/2010 a les 19:30

Exposició: 19/2/2010 fins a 02/03/2010. Lloc: Jardí del Palau Robert

Taula rodona: un taller pot canviar la societat ?

Data: 29/02/2010 a les 19:30. Lloc: Cotxeres del Palau Robert

Taula rodona: una aposta de la Fundació Ateneu Sant Roc per una societat més igualitària

Data: 26/02/2010 a les 19:30. Lloc: Cotxeres del Palau Robert

Més sobre Arpilleras

La arpillera és una tècnica tèxtil que troba el seu origen en una antiga tradició folklòrica cultural de Isla Negra, Xile. Les dones col•lecten restes de teles tèxtils per crear imatges que es cusen sobre una tela, la qual està ficada sovint sobre arpilleras o tela rústica utilitzada per empacar patates.

El treball artesanal permet expressar experiències que són difícils o impossibles de comunicar amb paraules. Aquest treball ajuda a traspassar les barreres del idioma y de la cultura para intercomunicar-se amb persones d’altres cultures i llengües.

Les dones utilitzen els tèxtils i les tècniques del teler, del cosir i del brodat

Les dones de Xile van plasmar les seves histories de dolor amb aquestes tècnica de las arpilleras.

“Las arpilleras son como canciones que se pintan” Violeta Parra.

Palau Robert. Centre d’Informació de Catalunya

Passeig de Gràcia, 107 08008 Barcelona

Tel. 93 238 80 91
Pascal.

 • Share/Bookmark
Etiquetas: , , ,

Comentaris Cap Comentari »

SALUT

Telèfon d’urgències i ambulàncies: 061 (gratuït)

Hospitals de Badalona

Hospital Municipal de Badalona
C/ Via Augusta, 9-13. 08911 Badalona
Tel. 93 464 83 00

Hospital Universitari Germans Trias i Pujol
Ctra. de Canyet, s/n . 08916 Badalona
Tel. 93 465 12 00

Centres d’atenció primària (CAP)

- CAP Martí i Julià
C/ Martí i Julià 11-17. 08911 – Badalona
Tel. 93 167 18 40

- CAP Dr. Robert Centre-Dalt la Vila
Plaça de la Medicina, s/n. 08911 – Badalona
Tel1. 384 24 25 Tel2. 93 384 24 24

CAP Bufalà – Canyet
Av. Martí Pujol, 521-527. 08915 – Badalona
Tel. 93 497 05 05

- CAP La Riera
Riera Matamoros, s/n. 08911 – Badalona
Tel. 93 389 06 95

- CAP La Salut
Passatge dels Encants, s/n. 08914 – Badalona
Telèfon: 93 460 79 00

- CAP Llefiá
Ctra. Antiga de València, s/n. 08913 – Badalona
Telèfon: 93 399 14 60

CAP Apenins – Montigalà
C/ Apenins, s/n. 08917 – Badalona
Tel. 93 395 17 79

- CAP Morera – Pomar
Carrer de Joan d’Aústria/Pere III, s/n. 08915 – Badalona
Tel. 93 465 52 00

CAP Nova Lloreda
Av. Catalunya, 62-64. 08917 – Badalona
Tel. 93 507 20 55

- CAP Sant Roc
C/ Vélez Rubio, s/n (cantonada Carrec Motril). 08913 – Badalona
El Gorg Telèfon: 93 399 91 01
Sant Roc Telèfon: 93 398 31 61

SALUT MENTAL

Centres d’atenció a la salut mental

Cap Salut Mental Layret (Adults)

C/ Francesc Layret, 76. 08911 – Badalona
Tel.93 389 10 00

Cap Salut Mental Alfons XIII (Adults)

Av. Alfons XIII, 356. 08914 – Badalona
Tel. 93 460 03 46

Centre de salut mental Joan Obiols (Infants i joves)

C/ Ignasi Iglesias, 16-18. 08912 – Badalona
Tel.93 389 33 50


DROGODEPENDÈNCIA i ADDICIONS

Centre DELTA Centre d’Atenció i Seguiment (CAS)
Serveis: Tractament ambulatori de persones amb problemes relacionats amb drogodependències a substàncies i/o alcoholismes.
Programa terapèutic individual i personalitzat. Servei de dispensació de metadona.
Adreça
: C/ Termes Romanes, 12. 08911 Badalona (Dalt de la Vila a prop del Museu).
Tel
. 93 384 66 56 56  Fax: 933 842 966. Email: delta@imspbdn.com
Horari: dilluns a divendres, de 8 a 15 hores.

ASAUPAM
Àmbits d’actuació
: ONG sense ànim de lucRe nascuda en 1999 per intervenir l’àmbit comunitari de les drogodependències, VIH i sida.
Territoris: Badalona, Santa Coloma de Gramenet.
Destinataris
: Persones amb problemes de drogues, prevenció per a Joves, familiars i professionals interessats per el tema de la drogodependència.
Activitats
: Assessorament individualitzat i confidencial, Punt d’informació, Grup d’autoajuda…

Veure Fitxa completa

Adreça: C/ Florencia, nº44 , Baixos. 08921 Santa Coloma de Gramanet
Tel: 93 392 74 1. Fax: 93 392 74 11.
Correu electrònic: ong@asaupam.info. Web: http://www.asaupam.info

Alcohólicos Anónimos
Demanar cita per telèfon Tel. 93 317 77 77

Web: alcoholicos-anonimos.org

Grup Badalona
C/ Llefià,1-7 -Pª.San Pau. 8912 Badalona 8
Horaris Reunions: dimarts, dimecres i dijous, 20:00 h.

Grup San Adrià de Besòs
C/ San Pedro,1 – Pªs. Juan Baut 8930 Sant Adrià Del Besos 8
Reunions tancades: Divendres, 20:00 h.
Reunions obertes: últim divendres, març, juny, setembre i desembre a 20:00 h.

 • Share/Bookmark
Etiquetas: , , , , , , , , ,

Comentaris Cap Comentari »

Logo_ateneu_santrocFundació Ateneu Sant Roc

“Actualment segueix aquesta inquietud de part de la gent del barri per fer coses que millorin i dignifiquin la vida dels seus habitants. La Fundació Ateneu Sant Roc vol seguir al costat dels veïns i veïnes i treballar per la cohesió social, fomentant la participació i incidint, especialment en els col·lectius en risc d’exclusió social.” (Font : fundacioateneu.org)

Adreça: C/ Càceres, 34-36. 08918 – Badalona

Tel: 93 399 39 51

Fax: 93 399 39 51

Correu electrònic: ateneu@fundacioateneusantroc.org

Web: fundacioateneusantroc.org

Horari general: De dilluns a divendres de 9 h a 13 h i de 16 h a 20 h

Ámbits / Activitats

Població del barri de Sant Roc

Serveis Cultura:

 • Punt d’informació, biblioteca, préstec de material, préstec de sales,
 • Punt de trobada de grups,
 • Forn de ceràmica.
 • Tallers: Estables, trimestrals, monogràfics i fang.
 • Exposicions: Pròpies i externes.
 • Festes de primavera: Homenatge a la 3a edat, Dia infantil, Fira d’artesania i Mostra d’entitats i serveis, concerts…
 • Activitats culturals: Sopar d’any nou, sortides, Carnestoltes, cinema…
 • Grups estables: Grup de teatre Lapsus, grup de percussió Matando el tempo, Grup de botxes.
 • La Roda: Tallers, espectacles i Tamborinada.
 • Revista Als Límits.
 • Comerç Just: Punt de venda, participació en fires

Formació Global de Dones:

(Pla de Desenvolupament Comunitari de Sant Roc)

 • Formació global i permanent de dones, des d’un treball comunitari on els protagonistes són els adults del mateix col·lectiu.

- Objectius: Ésser un espai de trobada i d’ajuda mútua, per augmentar la formació i participació de les dones i potenciar la seva incorporació als serveis, recursos i organitzacions existents en el barri.

- Dirigit a: 45 dones d’edats compreses entre 16 i 55 anys, totes amb responsabilitats familiars, situació econòmica molt precària, nivell cultural baix i poc temps per dedicar-se a la formació acadèmica i/o professional (majoria d’ètnia gitana).

- Horari d’activitats: Dilluns, dimecres i dijous de 9h30 a 12h

3 grups de treball: Espai Mare-nadó, espai Aula i espai Trobada.

- Activitats: Mòduls formatius, alfabetizació, xerrades, neolectores, atenció a les necessitats bàsiques, tallers d’informàtica, costura i cuina, festes.

Grup Laila

- Objectius del projecte formatius:

Facilitar l’aprenentatge de les llengües catalana i castellana com a element integrador.

- Dirigit a : Dones a partir de 18 anys de diferents cultures i procedències.

- Horaris:

• Castellà: Dilluns, dimecres i dijous de 9h30 h a 12h

• Català: Dilluns i divendres de 9h45 h a 12h

• Classes d’àrab per a infants: Divendres de 17h30 h a 19h
- Activitats: Classes de castellà i de català, introducció a la informàtica, taller de costura, coneixement de l’entorn, activitats conjuntes amb els altres grups de dones de l’Ateneu.

S’ofereix servei d’Educació Infantil per infants fins a 36 mesos, conjuntament amb el projecte de Formació Global Comunitària.

Grup Dones

Grups estables de dones per potenciar la interrelació i participació de les dones en activitats culturals, formatives i de lleure i la igualtat de drets i d’oportunitats entre homes i dones.

Dirigit: a dones d’edats compreses entre 50 i 80 anys.

Horari: Dimecres de 16h a 18h

Activitats: Tallers del projecte de Cultura, xerrades, festes, celebració del Dia de la Dona…

Altres: Organització de l’Homenatge a la 3a edat, participació en el projecte del grup Dones i Barri en xarxa.

Projectes per la Infància (5-12 anys) i Joves:

- Centre Obert Infantil :

En col·laboració amb les Escoles i les famílies, el centre està destinat a nens en risc d’exclusió social, de famílies amb greus dificultats econòmiques, problemes de convivència familiar i altres formes d’inadaptació, deficiències en qüestió de salut, etc.

Dirigit: a nens d’edat entre 5-12 anys

Horari: De dilluns a divendres de 17h a 20h

Activitats: Aprenentatge d’hàbits socials esports, reforç escolar, se’ls ensenyen hàbits i habilitats socials.

Treball amb la família i les escoles.

- Ludoteca: Espai lúdic i soci-educatiu

Horari: Dimarts i divendres obert a escoles de 9h30 a 12h

Dirigit: a infants, joves i adults, que promou valors mitjançant el joc, fomentant la sociabilitat, la convivència, la relació i la comunicació.

Activitats:

- Ofereix un espai a Escoles, instituts, associacions i entitats de Catalunya (periòdicament o a hores concertades)

- Projectes infantils i juvenils de la Fundació Ateneu Sant Roc (diàriament)

- Aula Oberta: Reforç de la llengua catalana per a nens nouvinguts.

Horari: Dilluns i dimecres de 18 h a 20 h

- Esplai Borinot: Espai de lleure els divendres i el cap de setmana.

Horari: Divendres de 17h30 a 20h i sortides de cap de setmana

Activitats: Projectes pels joves (a partir dels 12 anys). Es fan activitats durant la setmana

com esports, informàtica, música,… també es fa un projecte d’Estudis

Assistits que és un espai de reforç escolar que es coordina amb els instituts

de la zona.

Colònies: Durant les vacances d’estiu s’organitzen rutes i colònies oer tots els nens.

- Joves

• Espai de reforç: De dilluns a divendres de 17 h a 18 h

• Activitats amb joves: de dilluns a divendres de 18 h a 20 h
Aula d’Informàtica

Objectius: apropar els col·lectius més desfavorits a les noves tecnologies.

Equipaments: dues sales equipades amb 17 ordinadors connectats en xarxa interna amb impressora. Tots els ordinadors estan connectats a Internet, línia ADSL.

Horari:

Cursos d’iniciació a la informàtica

• de dilluns a dijous de 17 h a 18 h

• de dilluns a dijous de 19 h a 20 h

• Locutori del Badiu (espai obert) divendres de 17 h a 20 h
Activitats:

- Cursos d’introducció a la informàtica i d’aprofundiment,

- Espai setmanal per a diferents projectes de la Fundació.

- Els divendres: Espai lliure obert al barri.

Programació del agenda cultural de les properes setmanas:

- divendres 20 de 17 a 19 h: Ateneu al carrer a la plaça Sant Roc.

- dissabte 21 a les 20 h: Teatre: Bodas de sangre a càrrec del grup de Teatre Lapsus de l’Ateneu, a Noubarris.

- divendres 27 a les 21 h: Assemblea de col·laboradors de la Fundació.

- diumenge 29 de 7 a 19 h: Sortida de muntanya: El castanyer d’en Duc (Montseny).

 • Share/Bookmark
Etiquetas:

Comentaris Cap Comentari »

Blog i articles fet pels usuaris, participacions de ciutadans. Creative Commons: Reconeixement N.C. I. CC BY SA
1 de 41234
Creative Commons License Obres subjectes a a una llicència de :Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons.
35 consultas en 0.464 segundos.