Per celebrar el 10 d’octubre 2017, el Punt Òmnia CC. Sant Roc organitza activitats de recerques de informacions sobre la salut mental, frases per ajudar i disminuir l’estrès,  i l’activitat de disseny de postals amb eslògans.

Adjuntem una mostra:

 • Share/Bookmark
Etiquetas: , ,

Comentaris Cap Comentari »

Nostre punt Òmnia us convida a veure una mostra de les imatges dissenyades des del setembre per celebrar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el 3 de desembre 2016.
Podeu fer circular aquestes postals en vostres cercles de relacions, descarregar-les i enviar-les a amics per sensibilitzar-los sobre el tema de la inclusió.

Els usuaris del punt i de les entitats Associació de Salut Mental Barcelonès Nord i Club Social El Badiu, la Residència Llar de Salut Mental de Sant Roc, van cercar continguts i eslògans i crear postals combinant colors i textos per reivindicar aquest dia de les capacitats amb el lema de la Inclusió.

 • Share/Bookmark
Etiquetas: , , , , , , , , , ,

Comentaris Cap Comentari »

Cada dimarts a les 18h, fem activitats en el Punt amb els participants del Badiu Club Social de l’Associació de Familiars de Malalts Mentals del Barcelonès Nord.

Logo_ClubSocialEntitat:  El Club Social El Badiu – Associació de Familiars de Malalts Mentals del Barcelonès Nord

Adreça: Av. Dr. Bassols, nº62. 08914 – Badalona.
Tel. 93 383 58 39

Clubbadiu-AssocacioSalutMentalBarcelonesNordCorreu electrònic: clubbadiu@salutmentalbn.org

Web: salutmentalbn.org

Blog: clubbadiu.blogspot.com

Presentació: “La nostra associació és una entitat sense afany de lucre que treballa pel benestar de les persones afectades d’un trastorn mental i els seus familiars.

VISIÓ. Entenem que la integració de les persones amb problemes de salut mental passa necessàriament per la participació plena en la comunitat i per l’exercici dels drets i deures com a ciutadans. El respecte per un mateix i pels altres i la comprensió del valor de la diversitat són bàsics per la societat inclusiva que desitgem.

MISSIÓ I VALORS. Afammeban té la missió de millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental i les seves famílies.”

La nostra associació és una entitat sense afany de lucre que treballa pel benestar de les persones afectades d’un trastorn mental i els seus familiars.
VISIÓ. Entenem que la integració de les persones amb problemes de salut mental passa necessàriament per la participació plena en la comunitat i per l’exercici dels drets i deures com a ciutadans. El respecte per un mateix i pels altres i la comprensió del valor de la diversitat són bàsics per la societat inclusiva que desitgem.
MISSIÓ I VALORS. Afammeban té la missió de millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental i les seves famílies.

Ambits d’actuació: Barcelonès Nord, Badalona, Sant Adrià de Besòs, Mongat y Tiana.

Activitats i serveis:

- Servei Prelaboral per facilitar un context de entrenament laboral.

- Servei Club Social Badiu per fomentar les relacions socials a través del oci, d’activitats culturals, lúdiques i esportives.

- Servei d’atenció domiciliària amb la col·laboració d’un profesional (treballador social).

Activitats Òmnia:

Treballem amb els usuaris del Club Social Badiu l’aprenentatge de l’ús de l’ordinador i del programari, la navegació a Internet, la cerca d’informacions amb cercadors, la redacció de texts, etc.

 • Share/Bookmark
Etiquetas: , , ,

Comentaris Cap Comentari »

En el marc de les activitats temàtiques del Punt Òmnia CC Sant Roc, els usuaris del Club Social El Badiu de l’Associació Salut Mental Barcelonès Nord i els participants del Punt celebren el Dia Mundial de la Salut Mental dissenyant postals.

 • Share/Bookmark
Etiquetas: , , ,

Comentaris Cap Comentari »

BUSQUES FORMACIÓ O FEINA? PROJECTE ACCÉS; ORIENTACIÓ LABORAL PER PERSONES AMB TRASTORN MENTAL. BUSQUES FORMACIÓ O FEINA?

L’ACCÉS és un projecte d’orientació i inserció laboral, dirigit a  persones amb trastorn de salut mental adreçat a la població del barri de la Mina i de l’entorn de Sant Adrià del Besòs.

És un projecte del Consorci del barri de la Mina, integrat en la Xarxa de Serveis Sociolaboral de la Mina, en el marc del Pla de Transformació del barri, i gestionat per l’Associació JOIA.

El servei ofereix itineraris d’inserció individualitzats amb programes d’activitats individuals i grupals orientades a la inserció social, formativa i laboral, i adaptades tant a les necessitats dels seus participants com a la realitat de l’entorn laboral actual.

Trobaràs:

 • Assessorament per tècnics especialitzats.
 • Informació sobre empreses, cursos i ofertes laborals.
 • Espai i material per trobar feina: premsa, internet, telèfon…
 • Tallers de preparació laboral.
 • Acompanyament individual per aconseguir el teu projecte personal.

Anima’t i pregunta al teu metge o treballador social o vine directament a veure’ns de 9h a 17h.

Ens trobem en el “Casal Cívic de la Mina” C/ Ponent, s/n.

Telèfon: 932788450.

Mail: acces@barrimina.cat

www.barrimina.cat

 • Share/Bookmark
Etiquetas: , ,

Comentaris Cap Comentari »

- Taller de la Son (hàbits per evitar l’ imsoni)  els dies 9,  16 i 23 a les 11,00 hores.

- Taller de Risoteràpia, el dia 10 a les 16,00 hores.

 • Share/Bookmark
Etiquetas: , , , ,

Comentaris Cap Comentari »

llibre Joves amb futur i Contes RromaneEl passat 22 de setembre, l’Espai Betúlia de Badalona acollí la presentació dels llibres Joves amb futur i Contes Rromane publicats per la Fundació Privada Pere Closa.

Joves amb futur és la mostra de l’èxit escolar d’una trentena de joves gitanos i gitanes, alumnes del projecte Siklavipen Savorença (Educació amb Tothom), un projecte que cerca l’èxit escolar dels nens, nenes i joves gitanos i gitanes en col•laboració amb les seves famílies, els professionals dels centres educatius i els serveis i les entitats dels diferents barris on està implantat, i Contes Rromane aplega narracions populars gitanes escrites per Sebastián Porras Soto, periodista i membre de l’entitat.

A l’acte van assistir el senyor Josep Gonzàlez-Cambray, Director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania de Barcelona; la senyora Carme Trigueros, Delegada de l’Àrea de Negoci Badalona I de “la Caixa”; el senyor Josep Duran, Regidor d’Educació de l’Ajuntament de Badalona; i el senyor Domingo Jiménez, President de la Fundació Privada Pere Closa. A més, ens varen acompanyar alguns representants dels diferents serveis i entitats i centres educatius amb els quals col•laborem, els familiars i joves que pertanyen al projecte i amics i amigues de l’entitat.

 • Share/Bookmark
Etiquetas: , , ,

Comentaris Cap Comentari »

Entitat: AVV Gent de Sant Roc
Adreça: C. Cordoba, 16, Local. 08918 – Badalona.
Tel. 93 460 12 19

Correu electrònic: avvgentsantroc@gmail.com

Blog: http://avvgentsantroc.blogspot.com/

Presentació:

La Asociación de Vecinos del barrio de la Gent  de Sant Roc informa a todos de lo que ocurre en el barrio, y asesora a todas las personas que tengan algún problema, tanto en barreras arquitectónicas, urbanismo, medio ambiente.

Propone mejoras en estas cuestiones, y en las normativas actuales.

Ambits d’actuació: Barri de Sant Roc Badalona

Activitats i serveis:

* Asesoría individual de vecinos, tanto en barreras arquitectónicas, urbanismo, medio ambiente.

* la costura, con la profesora Merche,  de lunes a jueves  de 18h a 20h

* los viernes se hace repaso de costura

* También  se hace con la profesora Mayuriel control mental , los lunes y los viernes de 18h a 19h

 • Share/Bookmark

Comentaris Cap Comentari »

Blog i articles fet pels usuaris, participacions de ciutadans. Creative Commons: Reconeixement N.C. I. CC BY SA
1 de 41234
Creative Commons License Obres subjectes a a una llicència de :Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons.
35 consultas en 0.550 segundos.