Per celebrar el 10 d’octubre 2017, el Punt Òmnia CC. Sant Roc organitza activitats de recerques de informacions sobre la salut mental, frases per ajudar i disminuir l’estrès,  i l’activitat de disseny de postals amb eslògans.

Adjuntem una mostra:

  • Share/Bookmark
Etiquetas: , ,

Comentaris Cap Comentari »

Nostre punt Òmnia us convida a veure una mostra de les imatges dissenyades des del setembre per celebrar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el 3 de desembre 2016.
Podeu fer circular aquestes postals en vostres cercles de relacions, descarregar-les i enviar-les a amics per sensibilitzar-los sobre el tema de la inclusió.

Els usuaris del punt i de les entitats Associació de Salut Mental Barcelonès Nord i Club Social El Badiu, la Residència Llar de Salut Mental de Sant Roc, van cercar continguts i eslògans i crear postals combinant colors i textos per reivindicar aquest dia de les capacitats amb el lema de la Inclusió.

  • Share/Bookmark
Etiquetas: , , , , , , , , , ,

Comentaris Cap Comentari »

Cada dimarts a les 18h, fem activitats en el Punt amb els participants del Badiu Club Social de l’Associació de Familiars de Malalts Mentals del Barcelonès Nord.

Logo_ClubSocialEntitat:  El Club Social El Badiu – Associació de Familiars de Malalts Mentals del Barcelonès Nord

Adreça: Av. Dr. Bassols, nº62. 08914 – Badalona.
Tel. 93 383 58 39

Clubbadiu-AssocacioSalutMentalBarcelonesNordCorreu electrònic: clubbadiu@salutmentalbn.org

Web: salutmentalbn.org

Blog: clubbadiu.blogspot.com

Presentació: “La nostra associació és una entitat sense afany de lucre que treballa pel benestar de les persones afectades d’un trastorn mental i els seus familiars.

VISIÓ. Entenem que la integració de les persones amb problemes de salut mental passa necessàriament per la participació plena en la comunitat i per l’exercici dels drets i deures com a ciutadans. El respecte per un mateix i pels altres i la comprensió del valor de la diversitat són bàsics per la societat inclusiva que desitgem.

MISSIÓ I VALORS. Afammeban té la missió de millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental i les seves famílies.”

La nostra associació és una entitat sense afany de lucre que treballa pel benestar de les persones afectades d’un trastorn mental i els seus familiars.
VISIÓ. Entenem que la integració de les persones amb problemes de salut mental passa necessàriament per la participació plena en la comunitat i per l’exercici dels drets i deures com a ciutadans. El respecte per un mateix i pels altres i la comprensió del valor de la diversitat són bàsics per la societat inclusiva que desitgem.
MISSIÓ I VALORS. Afammeban té la missió de millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental i les seves famílies.

Ambits d’actuació: Barcelonès Nord, Badalona, Sant Adrià de Besòs, Mongat y Tiana.

Activitats i serveis:

- Servei Prelaboral per facilitar un context de entrenament laboral.

- Servei Club Social Badiu per fomentar les relacions socials a través del oci, d’activitats culturals, lúdiques i esportives.

- Servei d’atenció domiciliària amb la col·laboració d’un profesional (treballador social).

Activitats Òmnia:

Treballem amb els usuaris del Club Social Badiu l’aprenentatge de l’ús de l’ordinador i del programari, la navegació a Internet, la cerca d’informacions amb cercadors, la redacció de texts, etc.

  • Share/Bookmark
Etiquetas: , , ,

Comentaris Cap Comentari »

En el marc de les activitats temàtiques del Punt Òmnia CC Sant Roc, els usuaris del Club Social El Badiu de l’Associació Salut Mental Barcelonès Nord i els participants del Punt celebren el Dia Mundial de la Salut Mental dissenyant postals.

  • Share/Bookmark
Etiquetas: , , ,

Comentaris Cap Comentari »

- Taller de la Son (hàbits per evitar l’ imsoni)  els dies 9,  16 i 23 a les 11,00 hores.

- Taller de Risoteràpia, el dia 10 a les 16,00 hores.

  • Share/Bookmark
Etiquetas: , , , ,

Comentaris Cap Comentari »

llibre Joves amb futur i Contes RromaneEl passat 22 de setembre, l’Espai Betúlia de Badalona acollí la presentació dels llibres Joves amb futur i Contes Rromane publicats per la Fundació Privada Pere Closa.

Joves amb futur és la mostra de l’èxit escolar d’una trentena de joves gitanos i gitanes, alumnes del projecte Siklavipen Savorença (Educació amb Tothom), un projecte que cerca l’èxit escolar dels nens, nenes i joves gitanos i gitanes en col•laboració amb les seves famílies, els professionals dels centres educatius i els serveis i les entitats dels diferents barris on està implantat, i Contes Rromane aplega narracions populars gitanes escrites per Sebastián Porras Soto, periodista i membre de l’entitat.

A l’acte van assistir el senyor Josep Gonzàlez-Cambray, Director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania de Barcelona; la senyora Carme Trigueros, Delegada de l’Àrea de Negoci Badalona I de “la Caixa”; el senyor Josep Duran, Regidor d’Educació de l’Ajuntament de Badalona; i el senyor Domingo Jiménez, President de la Fundació Privada Pere Closa. A més, ens varen acompanyar alguns representants dels diferents serveis i entitats i centres educatius amb els quals col•laborem, els familiars i joves que pertanyen al projecte i amics i amigues de l’entitat.

  • Share/Bookmark
Etiquetas: , , ,

Comentaris Cap Comentari »

Entitat: AVV Gent de Sant Roc
Adreça: C. Cordoba, 16, Local. 08918 – Badalona.
Tel. 93 460 12 19

Correu electrònic: avvgentsantroc@gmail.com

Blog: http://avvgentsantroc.blogspot.com/

Presentació:

La Asociación de Vecinos del barrio de la Gent  de Sant Roc informa a todos de lo que ocurre en el barrio, y asesora a todas las personas que tengan algún problema, tanto en barreras arquitectónicas, urbanismo, medio ambiente.

Propone mejoras en estas cuestiones, y en las normativas actuales.

Ambits d’actuació: Barri de Sant Roc Badalona

Activitats i serveis:

* Asesoría individual de vecinos, tanto en barreras arquitectónicas, urbanismo, medio ambiente.

* la costura, con la profesora Merche,  de lunes a jueves  de 18h a 20h

* los viernes se hace repaso de costura

* También  se hace con la profesora Mayuriel control mental , los lunes y los viernes de 18h a 19h

  • Share/Bookmark

Comentaris Cap Comentari »

Publiquem les fotos de la Festa Sant Joan i de fi de curs al Casal Cívic Sant Roc amb un concurs de coques i el concert de la coral del Casal Gent Gran Residència de Sant Roc.

Pascal.

  • Share/Bookmark
Etiquetas: , , , , , , , , , , , ,

Comentaris 1 Comentari »

Blog i articles fet pels usuaris, participacions de ciutadans. Creative Commons: Reconeixement N.C. I. CC BY SA
1 de 3123
Creative Commons License Obres subjectes a a una llicència de :Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons.
34 consultas en 0.518 segundos.