llibre Joves amb futur i Contes RromaneEl passat 22 de setembre, l’Espai Betúlia de Badalona acollí la presentació dels llibres Joves amb futur i Contes Rromane publicats per la Fundació Privada Pere Closa.

Joves amb futur és la mostra de l’èxit escolar d’una trentena de joves gitanos i gitanes, alumnes del projecte Siklavipen Savorença (Educació amb Tothom), un projecte que cerca l’èxit escolar dels nens, nenes i joves gitanos i gitanes en col•laboració amb les seves famílies, els professionals dels centres educatius i els serveis i les entitats dels diferents barris on està implantat, i Contes Rromane aplega narracions populars gitanes escrites per Sebastián Porras Soto, periodista i membre de l’entitat.

A l’acte van assistir el senyor Josep Gonzàlez-Cambray, Director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania de Barcelona; la senyora Carme Trigueros, Delegada de l’Àrea de Negoci Badalona I de “la Caixa”; el senyor Josep Duran, Regidor d’Educació de l’Ajuntament de Badalona; i el senyor Domingo Jiménez, President de la Fundació Privada Pere Closa. A més, ens varen acompanyar alguns representants dels diferents serveis i entitats i centres educatius amb els quals col•laborem, els familiars i joves que pertanyen al projecte i amics i amigues de l’entitat.

  • Share/Bookmark
Etiquetas: , , ,
Deixa un comentari


Blog i articles fet pels usuaris, participacions de ciutadans. Creative Commons: Reconeixement N.C. I. CC BY SA
1 de 11
Creative Commons License Obres subjectes a a una llicència de :Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons.
36 consultas en 0.435 segundos.