fira-primavera-artesania-santroc-060 La Colla dels Castellers de Badalona proposen tallers d’ introducció als castells al Ateneu Sant Roc dins el marc del projecte “Tots som una colla“. Cal destacar que aquesta invitació a participar és oberta a  tothom.

Es el fruit d’ una iniciativa de de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) i de la colla dels Castellers de Badalona per a la integració de població nouvinguda dins del món casteller per mitjà d’uns tallers.  El projecte compta amb el suport dels departaments d’Acció Social (mitjançant la Secretaria per a la Immigració i la Secretaria de Joventut) i de Cultura i Mitjans de Comunicació (mitjançant el Centre per la Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana) de la Generalitat de Catalunya.

blank10px

blank10px

Propers tallers Tot Som Una Colla dels Castellers de Badalona:

- Dimecres 20 d’Octubre a les 20′30h a l’Ateneu de Sant Roc (C/Caceres, 34-36), assaig.

- Divendres 22 d’Octubre a les 19′30h a la Mobba (C/Colom, 6-8), assaig.

Primer taller del 13 d’octubre: Tot un èxit !
La bona participació al taller va permetre la composició de la pinya d’un pilar i d’una torre, i a l’aixecament d’un pilar de quatre.

  • Share/Bookmark
Deixa un comentari


Blog i articles fet pels usuaris, participacions de ciutadans. Creative Commons: Reconeixement N.C. I. CC BY SA
1 de 11
Creative Commons License Obres subjectes a a una llicència de :Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons.
39 consultas en 0.454 segundos.