L’Òmnium Cultural de Badalona proposa un agenda ample d’activitats:

c/ Costa, 13 Tel. 93 483 26 20

“Aprèn Català Xerrant amb nosaltres”

Cada dijous de 18h30 a 20h30. Converses gratuïtes a l’Òmnium Cultural.

27/02/2011 13:00: Calçotada popular

Des de fa 8 anys, el Casal Antoni Sala i Pont celebra una calçotada ben a prop del mar. És acte en què es combina gastronomia amb reivindicació d’un menjar saludable (com els calçots) enfront l’imperi de l’hamburguesa. Aquesta feseta popular tindrà lloc a la confluència entre la Rambla i el carrer de Mar, més coneguda com ‘la plaça del Pou del Greix’ ja que just allà davant s’hi troben instal•lats dos restaurants de menjar ràpid. Vine a compartir aquesta festa amb la gent del Quedem?!

06/03/2011 18:20: Alícia ja no viu aquí, al Teatre Blas Infante

L’espectacle fa un retrat de la dona durant el domini franquista, des del final de la República fins a l’intent de cop d’estat del 23-F. Alícia ja no viu aquí és un espectacle entre cabaret literari i teatre documental que inclou entre els documents aportats un conjunt de cançons que marquen època. Així doncs, us proposem conèixer el teatre que porta el nom del polític andalús Blas Infante, a més de la història política del nostre país.

13/03/2011 10:00: Visita a l’hort ecològic de Conreu Sereny

D’uns anys ençà, cada cop sentim més a parlar de l’alimentació ecològica. Amb el “Quedem?” mirarem de descobrir de què es tracta: farem una visita a l’hort de l’associació Conreu Sereny, situat a Sant Jeroni de la Murtra. Parlarem amb els integrants d’aquest col•lectiu, que cultiven verdura i fruita ecològiques però que tenen entre mans un projecte que va molt més enllà. Aquesta és una experiència badalonina de treball en xarxa, una resposta als temps de crisi que busca crear ocupació i servir a la resta de la ciutat.

17/03/2011 10:30: Coneixem el moll pesquer i la nova llotja

Ja fa anys que el Port de Badalona és una realitat. Però des de fa poques setmanes els pescadors badalonins i la resta de la ciutat ja poden gaudir de la nova llotja del peix. És per aquest motiu que us proposem una visita al port, on descobrirem les noves estructures adaptades a les necessitats actuals. Enric Cahner, director de l’Escola del Mar, ens acompanyarà per cada una de les parts d’aquestes instal•lacions alhora que ens explicarà quins són els sistemes de pesca i quin tipus de peix es pesca a les nostres aigües, entre altres curiositats. També podrem parlar amb algun pescador de tota la vida i per acabar anirem a la llotja per veure la subhasta del peix.

26/03/2011 10:20: Com es fan les palmes i els palmons?

Joan Bofill, historiador i cistellaire, ens acompanyarà per conèixer més de prop la tradició de les palmes i els palmons. Des de principis d’any, aquest artesà es dedica elaborar les palmes i els palmons que es vendran per ser beneïts el diumenge de Pasqua. Us proposem aprendre una mica més sobre la tradició. Finalment, provarem d’elaborar una palma. Voleu conèixer els secrets de l’elaboració i el manteniment d’aquestes obres d’art?

  • Share/Bookmark
Etiquetas: , , ,
Deixa un comentari


Blog i articles fet pels usuaris, participacions de ciutadans. Creative Commons: Reconeixement N.C. I. CC BY SA
1 de 11
Creative Commons License Obres subjectes a a una llicència de :Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons.
38 consultas en 0.394 segundos.