El Punt Òmnia Sant Roc els anima a participar en la iniciativa de la FECAFAMM:

CAMPIONAT BÀSQUET 3X3

logofecafamm La Federació Catalana d’associacions de Familiars i Persones amb Problemes de Salut Mental té el plaer de convidar-los a participar en les Primeres Jornades de Bàsquet Inclusiu, modalitat 3×3 que tenim previst realitzar el pròxim dissabte 7 de maig.
L’objectiu és promocionar la inclusió social de les persones amb problemes de salut mental a través de l’esport.

Vine a jugar a bàsquet i lluita contra la discriminació en salut mental!!!

Participants: La data màxima per la inscripció és el 15 d’abril.

Si estàs interessat, contacta amb nosaltres
AFAMMEBAN (Club Badiu) Tlf 93 383 58 39
Av. Dr Bassols 62 Badalona

Espectadors: animeu a veure el torneig del 7 de maig 2011

DADES DEL CAMPIONAT:

·        Data: DIA 7 DE MAIG. De 10.00 hores a 14.30 hores.

·        Lloc:  lCEM Marbella. Av Litoral, 86 – 96. Barcelona.

·         Equips de 3 jugadors al camp més dos a la banqueta (optatiu). En total 5 màxim per equip.

·         Durant el matí s’alternaran els partits de la competició amb jocs de basquet on tractarem de que participi el públic.

·         Durant el Cap de Setmana esportiu farem un STAGE DE BASQUET amb jugadores de basquet i alumnes d’INEF voluntàries que vindran a ajudar, motivar i entrenar als usuaris dels clubs que hi assisteixen.

·         Existeix la possibilitat  de que  vingui algun veterà del mon del basquet professional.

·         El campionat acabarà a les 14.30. El poliesportiu de la Marbella toca amb la platja, així que us animem a que porteu entrepans i quan acabem el campionat puguem anar tots a la platja a dinar. Malauradament el context econòmic no ens permetrà segurament tenir pica pica ni samarretes, encara que continuem treballant en aquest tema.

DOCUMENTS NECESSARIS PER DESCARREGAR:

3 opcions de participació:

·         Descarreguar carta participació entitats Afammeban: Carta per convidar a participar a les entitats PDF. Una petita explicació de qui som, i perquè volem que la gent s’apropi al CEM Marbella.

·         Descarreguar cartell difusió bàsquet Afammeban: Cartell WORD per publicitar l’acte i contactar amb jugadors no vinculats amb els trastorns mentals. Aquest cartell és per que el pengeu per centres cívics, entitats, etc… amb la finalitat de trobar persones sense diagnòstic que vulguin participar. El cartell està dissenyat perquè pugueu posar les vostres dades de contacte i el vostre logo (NO HO OBLIDEU !!) i que així les persones que contactin amb vosaltres, els hi pugueu  oferir, si ho creieu adient, que s’uneixin al vostre equip. Si per qualsevol qüestió no voleu posar el vostre contacte, podeu posar el de la FECAFAMM.

·        Descarreguar la fitxa d’inscripció basket 3×3 Afammeban Fitxes d’inscripció WORD.  Aquesta fitxa és tant per vosaltres com per la gent externa al club. Tothom pot inscriure’s en la modalitat que vulgui encara que seria preferible que els clubs pugueu fer un equip (modalitat A) i la gent no vinculada al món de la salut mental s’integri en aquests (modalitat B).

Per últim existeix la possibilitat de col·laborar com a voluntari (modalitat C). Preferiblement hauran de ser persones amb coneixements de basquet per fer d’àrbitres, jutges de taula, dinamitzadors de jocs, etc.

LogoAfammeban150L’Afammeban i el Club Social Badiu participa en aquest campionat.Barreres 0

Sobre la Federació: La Federació catalana d’associacions de familiars i persones amb problemes de salut mental va néixer al 1996 a iniciativa de les famílies amb l’objectiu d’unir esforços en una organització comuna. Actualment està formada per 54 entitats federades que representen un total de 5.000 famílies i persones afectades i de tot Catalunya. Per a més informació: www.fecafamm.org

  • Share/Bookmark
Etiquetas: , , , ,
Deixa un comentari


Blog i articles fet pels usuaris, participacions de ciutadans. Creative Commons: Reconeixement N.C. I. CC BY SA
1 de 11
Creative Commons License Obres subjectes a a una llicència de :Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons.
36 consultas en 0.406 segundos.