Creu Roja Barcelonès Nord ha unit la seva veu a les dels joves del Centre Obert Rialles per generar una coral de sons plurals, diversa i representativa del territori, que doni vida a una història en NINES DE CONTE, una tarda de ràdio al Teatre Blas Infante.

El programa Nines Russes, de Ràdio Ciutat Badalona, es retransmetrà demà 14 d’abril de 19 a 21 hores des del Teatre Blas Infante en una tarda de contes obert al públic, on hi participaran una desena d’entitats. Creu Roja Barcelonès Nord, sempre present en les activitats que afegeixen valor a la comunitat, se suma a aquesta iniciativa de la mà del Centre Obert Rialles de Santa Coloma de Gramenet com a mostra del treball en xarxa que es porta a terme al territori.”

Entrada lliure de 19 a 21 hores

LLoc: Teatre Principal. Carrer Andrés Segovia, 45. Badalona

ESPEREM US AGRADI!

Es podrà seguir en directe el programa, per Ràdio Ciutat, a través del 94.4 fm o www.rcb.cat

La solidaritat, la diversitat cultural i religiosa, la preservació dels Drets Humans o el civisme seran alguns dels conceptes que copsaran les narracions, les titelles i les cançons que s’aniran succeint al llarg de la jornada i es podran seguir des del teatre i, en directe, per Ràdio Ciutat. Al llarg de dues hores hi participaran: Teatre Màgic Empenta, Amnistia Internacional,Comunitat Bahá’í, Creu Roja Barcelonès Nord, Centre Obert Rialles, Voluntaris per la Llengua, Bateneu, Anastàsies Badalona i Badalona amb Àfrica. Tot plegat, amenitzat pel grup de rap badaloní IRREVERENCIAS.

  • Share/Bookmark
Etiquetas: , ,
Deixa un comentari


Blog i articles fet pels usuaris, participacions de ciutadans. Creative Commons: Reconeixement N.C. I. CC BY SA
1 de 11
Creative Commons License Obres subjectes a a una llicència de :Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons.
36 consultas en 0.409 segundos.