dia-vih-sida-nodiscriminacion-omniasantrocEn el marc de les nostres accions d’e-inclusió social i digital, els usuaris joves del Punt Òmnia Casal Cívic Sant Roc en col·laboració amb els participants del Club Social El Badiu de l’associació Afammeban han realitzat un videojoc de sensibilització i de prevenció en l’àmbit del VIH. És el primer episodi d’una serie centrada a la inclusió, especialment de les persones amb discapacitat.

Lliurament del primer episodi a descarregar en format ZIP:
Juego-luchacontraVIH-SIDA1 a descomprimir
Lliuràrem  pròximament els següents capítols…

En el marco de nuestras acciones de e-inclusión social, los usuarios jóvenes del Punt Òmnia Casal Cívic Sant Roc en colaboración con los participantes del Club Social El Badiu de la asociación Afammeban han realizado un videojuego de sensibilización y de prevención en el ámbito del VIH.

Entrega del primer episodio a descargar en formato ZIP:
Juego-luchacontraVIH-SIDA1 a descomprimir

Continuaremos a entregar próximamente los siguientes capítulos…

videojuego prevención vih sida no discriminación vih sida

Pascal.  Òmnia Sant Roc

 • Share/Bookmark
Etiquetas: , , , , , , , ,
5 Comentaris a “Activitat Videojoc preventiu i No a la discriminació per VIH SIDA”
 1. [...] « Activitat Videojoc preventiu i No a la discriminació VIH SIDA 30 11 2011 [...]

 2. [...] Llegir+ Comparteix això:DiggFacebookTwitterLike this:LikeBe the first to like this post. Etiquetes: dia vih sida, videojoc sida, videojuego sida vih [...]

 3. manuel Gil leiva dice:

  Son unos buenos compañeros

 4. ricard dice:

  animo chicos

 5. ruben dice:

  he venido esta tarde día 22-5-2012 y les he comentado a mis compañeros lo de los juegos del sida i la igualdad para que puedan jugar verlo o verlos si les gustan i disfruten un buen rato del juego o de los juegos si les gustan como a mi me gusto el de igualdad. i espero disfrutar tanto o mas con el del sida espero que me gusten los dos a mi i a mis compañeros y nos gusten i disfrutemos de vuestro trabajo por que eso querrá decir que habéis hecho un buen trabajo y que sigáis con el mismo nivel o mejor si es posible enhorabuena por vuestro trabajo i esfuerzo i que sigáis igual o mejor animo chicos.

 6.  
Deixa un comentari


Blog i articles fet pels usuaris, participacions de ciutadans. Creative Commons: Reconeixement N.C. I. CC BY SA
1 de 11
Creative Commons License Obres subjectes a a una llicència de :Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons.
36 consultas en 0.375 segundos.