L’Ateneu Sant Roc us convida a participar en les diferents activitats:Pessebres-ateneusantroc

En primer lloc, la Trobada de Corals que tindrà lloc el proper diumenge dia 16 de desembre, a les 11.30 h a l’església de Sant Roc, amb la participació de la Coral Sant Adrià, el Rise up singing gospel choir, la Coral de l’Ateneu Sant Roc i la Coral infantil de l’Ateneu.

A partir del diumenge 16 queda inaugurada la XXVI Mostra de pessebres on podreu trobar pessebres elaborats amb diferents materials per projectes de l’Ateneu, de la Parròquia, entitats del territori, veïns i veïnes del barri… La podreu visitar fins el 31 de gener.

El dissabte 22 i diumenge 23 a les 18 h, es farà la representació del Pessebre Vivent.

A l’entrada de l’Ateneu trobareu la parada de Nadal solidari, una iniciativa per promocionar els productes de Comerç Just durant aquestes festes: lots d’aliments, espelmes, arracades i penjolls, robes… fets al Perú, Gàmbia, Senegal…

I al llarg d’aquestes setmanes podeu passar per l’Ateneu per veure créixer el calendari d’Advent que estem fent entre tots i totes i gaudir amb les festes de Nadal i els caga tió de tots els projectes de l’Ateneu.

  • Share/Bookmark
Etiquetas:
Deixa un comentari


Blog i articles fet pels usuaris, participacions de ciutadans. Creative Commons: Reconeixement N.C. I. CC BY SA
1 de 11
Creative Commons License Obres subjectes a a una llicència de :Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons.
36 consultas en 0.395 segundos.