Aquest mes de juliol, el Punt Òmnia Casal Cívic Sant Roc va desenvolupar dos tallers TIC per a persones amb discapacitat intel•lectual en col•laboració amb el centre ocupacional Cointegra:

- Taller Digui Capacitats en TIC
- Taller de perfeccionament en les eines TIC i Internet.

Va ser una experiència molt enriquidora i entretinguda, els participants van expressar molta il•lusió en l’aprenentatge TIC i el descobriment dels recursos a Internet.

collage-artesania-cointegra1Cointegra és un centre ocupacional de la Fundació Badalona Capaç que atén a persones amb discapacitat intel•lectual i vetlla per la seva inclusió i la igualtat d’oportunitats com a ciutadans o ciutadanes de ple dret.

Realitzen productes artesanals (Complements: Bijuteria, Fulars, Fermalls, Ventalls. Llar i decoració: Marcs, miralls, tasses decorades. Regals sostenibles, i de temporada de Nadal i Sant Jordi), serigrafia i cervesa artesanal que es poden trobar a fires socials i al seu centre.
Estan a:
Centre Ocupacional Cointegra
C. Juli Galve Brussons 108-124. 08918 Badalona
Web Galeria Productes Artesanals: http://www.bdncapac.cat/cat/cointegra-artesania-complements-bijuteria
Web Cointegra: http://www.bdncapac.cat/cat/cointegra

  • Share/Bookmark
Etiquetas: , , ,
Deixa un comentari


Blog i articles fet pels usuaris, participacions de ciutadans. Creative Commons: Reconeixement N.C. I. CC BY SA
1 de 11
Creative Commons License Obres subjectes a a una llicència de :Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons.
36 consultas en 0.372 segundos.